Michael Bolton - 26 februarie


Michael Bolton s-a născut la 26 februarie 1953, la New Haven, Connecticut, SUA Pe numele său adevărat Michael Bolotin, este cunoscut mai ales pentru baladele sale și pentru vocea lui distinctă.
La sfârșitul anilor '70 el a cântat într-o formație hard rock numită Blackjak în care mai cânta și chitaristul formației KISS, Bruce Kulick. Trupa chiar a fost într-un turneu cu Ozzy Osbourne. Cu toate că în 1983 începe să producă pentru alți artiști, în mod ironic Bolton debutează cu un cover după Otis Redding, "(Sittin' On) The Dock Of The Bay".
Printre artiștii pentru care a produs cântece se numară Barbra Streisand, KISS, Kenny Rogers sau Kenny G. Ca artist solo el a cântat împreună cu Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Ray Charles și BB King.

Michael Bolton a avut cel mai mare succes din carieră abia după vârsta de 30 de ani, cu toate că a început să cânte de la 15 ani. Printre hiturile sale se numără "How Am I Supposed to Live Without You", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There".